Bestuursnieuws

LAATSTE NIEUWS

Opening museum De Kalkovens en activiteiten Historische Vereniging Avereest:

De Historische Vereniging Avereest is voornemens het museum weer open te stellen voor publiek vanaf eind april 2021.

De Historische Vereniging Avereest is gehuisvest in het Streekmuseum “De Kalkovens” in Dedemsvaart (Oude Zuidwolderstraat 13). Het complex bestaat uit een drietal kalkovens, een leshuis (waarin ook de oudheidkamer is ingericht), een turfschuur en een turfschip. Bent u lid? Dan kunt u het museum gratis bezoeken, op vertoon van uw lidmaatschapskaartje. Bent u geen lid? Dan betaalt u € 5,- per persoon.  U hoeft uw bezoek niet aan te kondigen, kom gewoon gezellig binnenwandelen.

Openluchtspel: Het openluchtspel is uitgesteld wegens het corona virus. Zodra er meer bekend is hoe invulling gegeven wordt aan de uitvoering op een ander tijdstip, wordt dit op deze site vermeld.