Kiekjesdagen

Op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december van 13.00 - 17.00 uur organiseert de HVA weer de kiekjesdagen in de Gashouder.
Zoals gewoonlijk kunt u weer heel veel groepsfoto’s bekijken, namen invullen en natuurlijk herinneringen ophalen met oude vrienden en bekenden. Elk jaar vindt er wel een bijzondere ontmoeting plaats tussen mensen, die elkaar jaren niet hebben gezien of zelfs helemaal uit het oog waren verloren. Wij proberen een gezellige sfeer te creëren door te zorgen voor een lekker (en gratis) kopje koffie (met een ”kniepertien”) en een glaasje glühwein.

Aan u vragen we foto’s die in uw bezit zijn, maar wellicht interessant voor onze vereniging, mee te nemen. Wij willen ze graag scannen en u krijgt daarna uw eigen foto(’s) direct weer mee terug.

- Op vrijdag 28 december zal het Kouwenkoor in de theaterzaal een aantal optredens verzorgen.

- Zaterdag 29 december organiseren we een taxatiemiddag voor antiek en curiosa. Taxateur Enno de Boer, die tot enige jaren geleden een bekend gezicht was bij RTV Oost met het programma ”Geen kaf maar Koren” is dan aanwezig om de waarde van uw meegebrachte goederen vast te stellen. Van te voren aanmelden is niet nodig en de taxaties zijn gratis. Wellicht hebt u ergens nog een verborgen erfstukje (een schilderijtje, een bord, een vaas, enz. ) liggen waarvan u geen idee heeft wat de waarde daarvan zou kunnen zijn. Neem het mee en laat het op zaterdag 29 december taxeren door Enno de Boer.

- Evenals voorgaande jaren zal ook Helmuth Rijnhart aanwezig zijn om uw vragen op het gebied van genealogie te beantwoorden. Samen met u hopen we er weer twee gezellige middagen van te maken.