Rabobank Clubkas Campagne

Evenals het afgelopen jaar meldde onze vereniging zich ook dit jaar weer aan voor de Rabobank Cubkas Cagpagne. Een initiatief van Rabobank Vaart en Vechtstreek.

De HVA wil graag de oudheidkamer een behoorlijke opknapbeurt geven en ook meer aanpassen naar de huidige wensen.

Gevraagd werd dus om een financiële bijdrage hiervoor.

Leden van de Rabobank bepalen de hoogte van het bedrag dat aan een vereniging of club wordt uitgereikt.

(Leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek ontvingen op 1 maart 2017 een stemkaart. Met de unieke code op deze stemkaart konden zij tussen 1 maart en 17 maart inloggen in een online stemmodule en vijf stemmen uitbrengen. Het aantal stemmen op een vereniging of stichting bepaalde de hoogte van het bedrag. Meer stemmen = meer geld!)

De HVA kreeg op 1 april jl. via deze campagne een bedrag van € 530,35 uitgereikt.

Een viertal vrijwilligers van onze vereniging (Bert Bakker, Harry Hulleman, Nico Rekers en Gert Tempelman) maakte een prachtig filmpje om bovengenoemde actie te ondersteunen.

Het filmpje werd geplaatst op facebook. Velen van u zullen het al gezien hebben, maar ook op deze website mag het natuurlijk niet ontbreken. De inspanningen van onze vrijwilligers werden beloond door de Rabobank met een bedrag van € 2500,00, een bedrag dat de HVA prima kan gebruiken. Heren bedankt!!

<widget><id>4263</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>