Kiekjesdagen

Het jaar 2016 is inmiddels historie. De Kiekjesdagen 2016 (27 en 28 dec.) liggen al weer enige dagen achter ons.

Het waren als vanouds een paar gezellige dagen met doorlopend een goede belangstelling.

Dinsdag 27 dec. werd om 13.00 uur in de Turfschuur het boek "PTT in Avereest" gepresenteerd. Barend Rooseboom mocht namens onze vereniging een groot aantal belangstellenden welkom heten.

Het eerste exemplaar voor wat betreft de afdeling Post werd door Marten Wink uitgereikt aan Arie Gras. Jan Veerbeek (afd. Telegrafie en Telefonie) overhandigde een exemplaar aan Johan Biemans.

Na dit officiële gedeelte van de presentatie kom nog gezellig even wat worden nagepraat, alvorens men voor nog een kop koffie of een glas glühwein naar de gashouder ging, alwaar ook het boek te koop werd aangeboden.

(Het boek is voor € 15,00 te koop in de oudheidkamer en bij de ReadShop in Dedemsvaart. Leden van de Hist. Ver. Avereest betalen €12,50).

Daar kwam ook het publiek binnen om groepsfoto's te bekijken en ontbrekende namen in te vullen. Onder het genot van een kop koffie en/of een glas glühwein werd gezellig nagepraat over de foto's of werden oude herinneringen opgehaald.