Nieuwjaarsvistite

Op vrijdag 9 januari 2015 werd er voor de vrijwilligers van de HVA de jaarlijkse nieuwjaarbijeenkomst gehouden. Voorzitter Barend Rooseboom gaf in zijn speech een terugblik op het afgelopen jaar en keek vooruit naar het komende seizoen.

”De bouw van de scheepshelling en de werfhuisjes is begonnen! De opening van dit nieuwe project staat voor 12 september gepland,” aldus de voorzitter. Hij sprak de hoop uit ook dit jaar weer op de hulp van heel veel vrijwilligers te mogen rekenen, want: ”Wat moet een vereniging zonder vrijwilligers?” Na de speech van de voorzitter stonden diverse stamppotten op de vrijwilligers te wachten.  Dat deze prima smaakten moge duidelijk zijn. Nagenoeg alle schalen waren leeg!! Ook het toetje, eveneens voorgaande jaren weer verzorgd door Alle Pijlman, liet men zich goed smaken.

De Nieuwjaarsbijeenkomst, een traditie binnen de HVA, werd afgesloten met een kop koffie.