De jaarlijkse nieuwjaarsvisite (vrijdag 10 januari), een gezellige bijeenkomst met de vrijwilligers van de HVA en GashouderPodium, was weer een geslaagd festijn.
In de theaterzaal van GashouderPodium wensten bestuursleden en vrijwilligers elkaar een goed en gezond 2014.

Onder het genot van een drankje werd er gezellig gepraat.

De voorzitter van de HVA, Barend Rooseboom, keek in zijn nieuwjaarstoespraak allerreerst nog even terug op het afgelopen jaar, om aansluitend iets te vertellen over al datgene wat er voor dit jaar weer op stapel staat.

Om ca. 18.30 uur ging het hele gezelschap, ongeveer 130 personen, aan tafel.

Een stamppottenbuffet, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot. hutspot en chili con carne, stond gereed.

Een ieder liet zich deze maaltijd goed smaken.

Evenals voorgaande jaren verzorgde Alle Pijlman ook dit keer weer het toetje. Hij had voor verschillende lekkernijen gezorgd. Van diverse kanten kwamen dan ook de complimenten.

Rob Krot, de troubadour uit Heino, luisterde deze vrijwilligersbijeenkomst op met liedjes uit "de oude doos" en van diverse artiesten.