Vrijwilligersavond

Vrijdag 13 januari werd weer een gezellige avond georganiseerd voor de HVA-vrijwilligers.
Rond de klok van 18.00 uur verzamelden de vrijwilligers van de HVA en het Gashouder podium zich in de gashouder. Onder het genot van een hapje en een drankje wensten de vrijwilligers elkaar het allerbeste voor het jaar 2012.
Voorzitter Rooseboom keek in zijn nieuwjaarstoespraak terug op het jaar 2011. De al eerder genoemde wensen In 2012 hoopt de HVA (de eerdere genoemde wensen/plannen) een scheepshelling en een loods te kunnen realiseren.

Na de toespraak van de voorzitter ging het hele gezelschap (omstreeks 135 personen)  naar de zalen in de kelder van de gashouder, waar een heerlijk winters buffet stond opgesteld.
Oud-burgemeester Pijlman van Avereest verzorgde de toetjes.

Ria Westerhuis droeg tijdens de maaltijd diverse gedichten voor.
Onder het genot van een drankje werd nog geruime tijd nagepraat over deze bijeenkomst, het afgelopen jaar en natuurlijk over het komende seizoen.