Kiekjesdagen - vrijdag 28 december 2012

Wat was het vandaag weer een gezellige drukte in de gashouder. Fantastisch. Het publiek kwam van heinde en verre naar Dedemsvaart.
Al voor de officiële aanvangstijd kwamen de bezoekers binnen.
In de Turfschuur werd het boek "Station Dedemsvaart" gepresenteerd. Ook daar was de belangstelling groot.|
Na de presentatie kon men het boek afhalen in de gashouder. De leden van de HVA kregen het boek gratis aangeboden, terwijl niet leden het konden kopen voor € 5,00 (incl. een DVD).
Tot 17.00 uur bleef het druk, soms zeer druk in de gashouder.

Foto's werden bekeken, herinneringen opgehaald en namen ingevuld. Bezoekers maar ook de vrijwilligers van de HVA genoten.
In de theaterzaal zorgde het HVA-vrijwilligerskoor voor de muzikale omlijsting. Het koor, onder de zeer enthousiaste leiding van Frida Rosman, kan terugzien op een zeer geslaagd optreden.
Bijgaand een impressie van deze eerste van de twee kiekjesdagen.