Vrijwilligersavond

Na vele jaren de Nieuwjaarsvisite/vrijwilligersavond gehouden te hebben in de Turfschuur, was zaterdagavond (15 januari) de gashouder de plaats waar deze bijeenkomst werd georganiseerd.
Rond de klok van 18.00 uur verzamelden de vrijwilligers van de HVA en het Gashouder podium zich in de gashouder. Onder het genot van een hapje en een drankje wensten de vrijwilligers elkaar het allerbeste voor het jaar 2011.
Voorzitter Rooseboom keek in zijn nieuwjaarstoespraak terug op het (toch wel bewogen) jaar 2010, waarin de opening van het Gashouder podium centraal stond.
De HVA is echter een creatieve/actieve vereniging en heeft al weer nieuwe wensen/plannen, bijv.: de realisering van een scheepshelling.

Na de toespraak van de voorzitter ging het hele gezelschap (135 personen)  naar de zaaltjes in de kelder van de gashouder, waar een heerlijk stamppotbuffet stond te wachten.
Voordat de koffie werd geserveerd, kon men nog genieten van een feestelijk ijsbuffet.

In de foyer werd onder het genot van een drankje nog geruime tijd nagepraat over deze bijeenkomst, het afgelopen jaar en natuurlijk over het komende seizoen.