Kiekjesdagen 2011

Veel, heel veel belangstelling was er vanmiddag (woensdag 28 dec.) voor de groepsfoto's in de mappen, maar ook voor de foto's op A3-formaat was de belangstelling groot.
De vrijwilligers van de HVA hadden eer van hun werk. Het aantal bezoekers/belangstellenden was buitengewoon groot te noemen.
Veel voor de HVA-ers onbekende mensen op de foto's waren bij de bezoekers wel bekend. Zij schreven de namen op een bij de foto gevoegde lijst.

Gezelligheid troef in de kelder van de gashouder, waar oude bekende elkaar na jaren weer ontmoetten, waar vroegere vriendschappen weer een nieuwe glans kregen.
Elk jaar (dit jaar is het de 11e keer dat deze kiekjesdagen worden georganiseerd) is het een ware reünie.
Het Kouwenkoor verzorgde een drietal optredens van elk ongeveer 30 minuten. Zowel de koorleden als de luisteraars genoten zichtbaar.

Ook de tweede dag (donderdag 29 dec.) kende een zeer groot aantal bezoekers. Eigenlijk een zelfde beeld als op woensdag. Foto's werden bekeken, namen werden ingevuld en herinneringen werden opgehaald.
In de theaterzaal zorgde het dameskoor "Tissue" voor de muzikale noot.
Kortom: Tevredenheid en voldoening alom, of zoals één van de vele bezoekers (ongeveer 450 ) ons een dag later mailde:
"Donderdag 29 dec. is een bijzondere middag voor ons geworden. Het was erg leuk om oude foto's te zien, een vermakelijk en enthousiast koor te horen en oude bekenden te ontmoeten.
Zo je ziet heb ik er nog mooie herinneringen aan over gehouden. Hulde aan de organisatie!"