Vrijwilligersavond 2008

Voor de vrijwilligers van de Historische vereniging werd gisteravond (18 januari) weer de traditionele vrijwilligersavond / nieuwjaarsvisite georganiseerd.
Voorzitter Barend Roosboom kon in zijn nieuwjaarsrede ongeveer 90 mensen welkom heten. Hij bracht alle activiteiten liet alle activiteiten van 2007 nog eens  de revue passeren. Ook blikte hij al even vooruit: De positieve ontwikkelingen met betrekking tot de gashouder. "Dit jaar gaan de werkzaamheden voor de verplaatsing van de gashouder beginnen".
Na een heel geanimeerd samenzijn (onder het genot van een aperitiefje) in het leshuis, ging het hele gezelschap om ongeveer 19.00 naar de Turfschuur voor een goed verzorgd bami- en/of nasibuffet.
HarmJan Wilbrink zorgde samen met zijn zus voor de muzikale intermezzo's.
Na het "toetje" en een kop koffie ging een aantal vrijwilligers huiswaarts, anderen bleven in de oudheidkamer en het leshuis nog enige tijd gezellig bijeen.