Ria Rijnhart-Froeling

Op zaterdag 30 augustus jl. overleed toch nog onverwacht ons bestuurslid Ria Rijnhart-Froeling. Ria was gedurende bijna 25 jaar bestuurslid van onze vereniging. Al kort na de oprichting in 1984 trad zij toe. Na een paar jaar werd ze secretaris van de HVA. Deze functie bekleedde zij tot omstreeks 1998.
Vanaf dat jaar kreeg Ria de functie: conservator.
Ria was in al die jaren een stuwende kracht binnen de vereniging. Niets was haar te veel. Zij zette zich steeds met hart en ziel  in voor de vereniging, maar zeker ook voor de vrijwillig(st)ers binnen de HVA.
Haar enthousiasme, positieve instelling, daadkracht enz. enz. zullen wij heel erg missen.
Wij wensen haar partner, kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.