Eerste ERELID van HVA

De ledenvergadering, welke werd gehouden op maandag 5 april 2004, werd bezocht door omstreeks 50 personen.
Na de opening en de verslagen van penningmeester en secretaris stond de bestuursverkiezing op de agenda. Tijdens deze bijeenkomst werd afscheid genomen van de bestuursleden J. Luppes en G.H. Varwijk. Lovende woorden waren er voor beide aftredende bestuursleden.
Joop Luppes maakte 5 jaar deel uit van het bestuur. Gerard Varwijk was mede-oprichter en gedurende 20 jaar penningmeester van de HVA.
Hij kreeg voor zijn nimmer aflatende inzet voor het behoud van de historie van Avereest en de HVA een speld (de drie kalkovens van Dedemsvaart), aangeboden. Tevens werd hij het eerste ERELID van de Historische Vereniging Avereest.
Hilly Olijve en Jaap Dijkstra zijn de twee nieuwe bestuursleden. Diny Oosterveen-Kleis, die al een jaar deel uitmaakt van het bestuur, wordt de nieuwe penningmeester.
Na het officiële gedeelte werden een tweetal oude films vertoond.