Nieuwjaarsvisite 17 januari 2003

Een traditie is het inmiddels geworden: de Nieuwjaarsvisite voor de vrijwilligers van onze vereniging.
Bij binnenkomst, in de oudheidkamer, werd men verwelkomd met een scheepsjagerbitter. Na het welkomswoord en een terugblik op het jaar 2002 door de voorzitter, (ongeveer 80 personen) werden allen verzocht mee te gaan naar de turfschuur, waar een heerlijk boerenkool- en zuurkoolbuffet wachtte.
De heer Sasbrink vertelde na deze maaltijd een prachtig verhaal over zijn jeugd, waarbij het telkens weer een vergelijking  maakte met de tijd van nu. Daarna volgde de beamer-presentatie: "Een rondje door Avereest".
In de oudheidkamer/leshuis werd, onder het genot van een hapje en een drankje, nog enige tijd nagepraat.