Reacties bezoekers

Al vele jaren ligt er in de oudheidkamer een gastenboek waarin bezoekers hun ervaringen in ons museum kunnen noteren.

Hoewel het niet de bedoeling is om op deze website alle op- en/of aanmerkingen, woorden van waardering, enz. hier te vermelden, willen we u toch, ook in 2014, deelgenoot maken van een aantal hiervan.

16 juli 2014
Very interesting to see the history van the kalkovens, how people had to work so hard in the old days. I left Holland in 1952.

I knew some things of the old days. Thank you very much for your time.
Frank and Henny B., Canada

2 juli 2014

Op een mooie dag fietsten we naar Dedemsvaart en kregen een prachtige rondleding door de kalkovens etc.. Prachtig om te zien hoe dit werkte. Hoe hard moesten de mensen vroeger werken!

Het theater was prachtig. Ook de film hoe e.e.a. tot stand is gekomen. Alle lof en veel dank en succes.

Anette en Hans R., Leiderdorp

17 juni 2014
Een fantastische rondleiding. Veel geleerd en gezien en veel respect vopor de vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Tiny H. en Riet B.-H.,

7 juni 2014
Heel veel bijgeleerd over de geschiedenis van Dedemsvaart. Interessante rondleiding met enthousiaste gids. Leuke mensen, mooie plaats.
Ann en Thierry de T., Brugge (Belgie)

31 mei 2014

We are from USA. We had a very interesting tour. Is was an experience to learn how the ovens operated. Learning your history was amazing. We appreciate the sharing and showing us.

Dort and Ken, Michigan (USA)

21 mei 2014
Wij zullen Dedemsvaart nooit meer vergeten na deze bijzondere rondleiding. Wat een mooi stukje Dedemsvaart. Veel succes voor de toekomst.
Kees v.d. K en Ria S., Utrecht

30 april 2014
We really enjoyed the tour of your complex and hop that everything goes well in the future. Thank you.
John v.d. H., Canada

12 april 2014

Als groep uit het westen van het land waren we blij verrast met deze bezienswaardigheid. Het si keurig verzorgd, de vrijwilligers zijn erg behulpzaam en aardig en de koffie smaakt prima.

De rondleiding gaf een goed inzicht in het "turf-leven"en de andere zaken die aan de orde kwamen. De ovens zijn mooi gerestaureerd en vormen een eigenzinnige aanblik in het landschap. We hopen dat jullie kunnen doorgaan in deze opzet, zodat toekomstige bezoekers ook van deze ervaring kunnen genieten. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, namens de

Groep uit Oostzaan.

9 april 2014

Het bezoek aan dit complex was een prettige verrassing. Veel zaken gehoord en gezien die voor ons onbekend waren. De enthousiaste rondleiding nodigt uit tot een herhaald bezoek!

Henk en Antony N., Rijsbergen.

7 april 2014

Brabant heeft ook een historie....

Maar dit museum is voor mij nu één van de toppers, die ik zag tijdens de vacantie. Cultuur en oude schoonheid smelten samen tot een uniek gebeuren. Bewaren voor de toekomst!

Mooi tot in de finesses. COMPLIMENT!

Jef P., Haaren